user_mobilelogo

ÅPNINGSTIDER

Mandag til Lørdag:   kl. 15:00 - 20:15
Søndag: kl. 14:00 - 20:15

 

Siste bestilling fra kjøkkenet er kl. 20:00 alle dager.


Reviews on HappyCow

Original Thai Food ble startet 1. januar 2012 som et enkeltmannsforetak av thailandske Khongkha Wongkham (Gai) og norske Kenneth Wongkham. 

Ideen var en thai take away restaurant med de opprinnelige thailandske smakene, fargene, luktene og harmonien disse imellom, laget så identisk som mulig med maten som den vanlige thailender spiser på sine koselige, små spisesteder i "Smilets Land" - Thailand. Det var ikke ønskelig å "fornorske" maten, men å beholde den autentiske thailandske harmonien. 

Første skritt var å få tak i en god leverandør av originale pastaer, sauser, risnudler, krydder o.l. fra Thailand. Dette kostet litt ekstra, men vi skulle jo bygge opp Stavangers beste thai take away, og vi ville gjøre det riktig. Resultatet ble en thai take away med en meny som vi var fornøyd med. Etter hvert gjorde vi som thailenderne og tok bilde av den enkelte matretten, slik at kundene også kunne se hva de bestilte. 

Alle restauranter, hoteller og hus i Thailand med respekt for seg selv og landet har et eget thai-kjøkken. Her blir woker, gryter, stekespader o.l. kun brukt til thai-mat, herav vårt motto: Ekte thai-mat på «DEN REKTIGE MÅDEN!». Thai-mat blir tilberedt over sterk varme, og de forskjellige krydderne og smakene setter seg i wok-pannen. 

Original Thai Food lager kun Thai mat (ikke litt av det ene og litt av det andre), og da får vi den fantastisk gode thai-smaken som vi nå er kjent for.

Kokken Khongka begynte å lage mat sammen med faren sin på markedet i hjembyen Surin i nordøst-Thailand (Isan) da hun var 9 år gammel. Hun har med andre ord fått smakene, luktene og kunnskapen inn fra barnsben av. 

I 2015 ble vi Original Thai Food AS og flyttet inn i våre egne lokaler på grunn av synligere beliggenhet og større kapasitet på kjøkken og lager. Vi fikk også handicaptoalett og større spiseplass. I tillegg laget vi en ny og mer oversiktlig meny med bilder, en egen nettside samt en app. 

Alt dette har vi fått gjort takket være en fantastisk god og kjempehyggelig kundekrets.